Zwarte bessenolie (Blackcurrant Seed Oil)

Zwarte bessenolie (Blackcurrant Seed Oil)

€8.00
productnummer : zwa1
Op voorraad
* Inhoud:

Zwarte bessen olie (Ribes nigrum) is rijk aan omega 6 (GLA) en Omega 3 (SDA), voor een mooie huid van binnen uit.

Zwarte bessenolie wordt gewonnen uit de zaadjes van de zwarte bes door. Deze olie bevat zowel het omega 6 vetzuur gammalinoleenzuur (GLA) als het omega 3 vetzuur stearidonzuur (SA). Een plantaardige olie met zowel een goede lichaamsbeschikbaarheid van omega 3 als omega 6. Zwarte bessen olie is goed voor hart en bloedvaten en algehele gezondheid. Deze olie bevat omega 3 en 6 in de juiste verhouding, zoals uw lichaam die nodig heeft. Deze olie is uitstekend te gebruiken als voedingsupplement. Geadviseerde dosering is 1-3 gram per dag (=1 theelepel per dag) Zwarte bessenolie is een goede basis olie voor cosmeticaproducten of aromatherapie en als massage- en huidolie.

Contact

OilSpecial
Kogerstraat 106
1791 EV Den Burg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veilig betalen

banken mollie

Top