Frambozenolie (Red Raspberry Seed Oil)

Frambozenolie (Red Raspberry Seed Oil)

€10.24
productnummer : fra1
Op voorraad
* Inhoud:

Frambozenolie (Rubus idaeus) is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren en ideaal als massage- en huidolie.

Frambozenolie is een pure olie verkregen uit de zaden van de frambozen. Een prachtige olie die rijk is aan alfa linolenic, het essentiële omega 3 vetzuur. Toepasbaar in cosmeticaproducten zoals cremes, massage- en basisolie.

 

Contact

OilSpecial
Kogerstraat 106
1791 EV Den Burg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veilig betalen

banken mollie

Top