afb_borage.jpg
afb_framboos.jpg
afb_teunisbloem.jpg
afb_zwartebes.jpg

De verstrekte informatie op www.oilspecial.com is afkomstig uit artikelen over klinische studies en literatuur over plantaardige olien. Voor de juistheid en volledigheid van deze informatie kan niet worden ingestaan. Deze informatie is uitsluitend bedoelt om de klant te informeren en niet om claims te maken. Een supplement kan gezonde voeding niet vervangen.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend en mogen niet worden vermenigvuldigd of gecopieerd. OilSpecial kan niet garanderen dat de website foutloos functioneert. OilSpecial aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de website. Met het gebruik van deze website (webwinkel) verklaart gebruiker dat dit voor eigen risico geschiedt, en alle verantwoordelijkheid verband houdende met het gebruik van deze website bij de gebruiker ligt.

De versterkte informatie over de producten van OilsSpecial zijn uitsluitend bedoelt voor de gebruiker.  Op de verpakking wordt een geadviseerde dosering vermeld van 1 theelepel per dag. Producten dienen buiten het bereik van kinderen te worden gehouden. Bent u zwanger of geeft u borstvoeding, of wilt u onze porducten aan kinderen geven, overleg eerst met uw huisarts of verloskundige of het nemen van een supplement verantwoordt is.

Heeft u vragen of weet u iets niet zeker. Neem bij twijfel contact met ons, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groeten,
Team OilSpecial

Contact

OilSpecial
Kogerstraat 106
1791 EV Den Burg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veilig betalen

banken mollie